RUTA SU - SANTUARI DEL MIRACLE - FREIXINET-SU

La ruta és de poc menys de 20 km. El tram inicial entre Su i el Santuari és paral·lel a la carretera, els senders es troben en mal estat i si no es coneix bé el terreny pot fer equivocar. Tota la ruta és dins del terme municipal de Riner, al Solsonès.

Una ruta similar la podeu trobar a Wikiloc



Iniciem el recorregut a Su, un petit poblet amb poc més de 50 habitants. A l'Hostal Forn de Su podeu trobar allotjament i molt bona cuina.





Iniciant el camí en direcció Solsona a pocs metres està la masia de Sant Diumenge, amb una ermita romànica adossada.




Mes endavant surt un sender no gaire ben indicat fins a l'Avellanosa, un grup de cases amb la petita església de Sant Jaume de Riner.



Un sender uneix aquest lloc amb la masia Carral, avui casa de colònies.



El sender que segueix sí que es troba en bon estat i ens porta fina a la carretera, a menys d'un quilòmetre del Santuari del Miracle.





Aquí agafarem el camí de l'eix Vilaró, trobarem ben indicada la ruta fins a Freixinet, una ruta d'uns 6 km. En tot el recorregut es poden trobar fins a 7 creus de terme, en aquest tram dues.






Aquest llogaret és format per un petit grup de cases, grans i velles masies i la església de sant Cristòfol. Un camí en bon estat porta fins a Su a poc més de 2 km



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUAN CAN TORELLÓ ERA EL PARTHENON, ANYS 30 A GAVÀ.

NI DINS NI FORA CIUTAT

L’AIGUAT DE SANT RAMON, GAVÀ 31 AGOST 1926